Post by giolenetwcondo on Feb 24, 2022 3:48:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Fill 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Fill 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód generátor pontok ▞▞▞
▞▞▞ Color Fill 3D 2022 version ▞▞▞
Sziasztok mindenkinek/alkotó, csak azt szeretném mondani, hogy nagyon jó játék, imádom, és mindent, ami vele kapcsolatos, az az, hogy amikor meghaltam, azt mondják, hogy folytasd, de meg kell néznem a hirdetést, de ha rákattintok nem köszönöm, akkor elkezd egy hirdetést játszani (ps. Kihagyás nélkül) És minden percben játsszon le egy hirdetést élőben, ajánlom ezt azoknak a felhasználóknak, akiknek hosszú türelmük van, és nincs wifi/adatkapcsolat, ajánlom rövid temperamentumúnak, és van wifije, ami nagyon felháborító, hogy a megjegyzésem remélem segít megoldani ezt az alkotói okot sokaknak. hirdetések nem élvezem valamikorijustexit
túl sok hirdetés, ez egy elég alapjáték, és igen, nehéz, mert a képernyőn megjelenő válasz nem olyan gyors, mint az ujjad, így előre kell látnod a mozdulataidat, ez az, ami megnehezíti. és minden szint után, minden szint előtt és között van egy kényszerű hozzáadás. Soha nem töröltem alkalmazást az ingyenes játékoktól várt hirdetések miatt, de ez az Overkill.. alkalmazás törlése
Ez olyan szinten szar bazdmeg! 😡😡😡😠😠😠😤
60 db-os SuperColor Maxi puzzle ... Repülj el ezzel a 60 darabos maxi méretű kirakóval Kumandra titokzatos világába, ... Felhúzható 3D Puzzle - Triceratops.
Az egyik leghülyébb játék, amit próbáltam, és TÚL SOK HIRDETÉS. Eltávolító most.
Túl sok kiegészítés egy ilyen egyszerű játékhoz. Nagyszerű időgyilkos, de minden alkalommal, amikor átmegyek vagy meghalok egy szinten, hozzáadódik. Többet nézel, mint amit valójában játszol. Nem éri meg az időt.
Akikk azt mondják, hogy mindig reklám van annak mosdog egy jo tippet :KAPCSOLDKI A FIFIT!!!!!!!!!!!!
Profi tipp sok játékhoz: keresse meg a DNS66 alkalmazást, és engedélyezze, mielőtt játszani kezd, letilt minden hirdetést. A hirdetések letiltása után ez egy szórakoztató játék, amely nagyon ismétlődő, és úgy tűnik, örökké tart. Szeretem, hogy nincs menü vagy térkép, mint sok játéknál. Csak egy szintet kell teljesítenie, és ha a hirdetések le vannak tiltva, töltelék nélkül a következőre léphet. Szórakoztató, és a telefontól függően elég jól működik. Néha azt mondják, hogy a vonalamat sehol sem érintették meg, ha messzire megyek.
Color Fill 3D Geduldsspiele pdg
Egy újabb mohó játékfejlesztő. Ez lehet egy szórakoztató játék, de minden lépés után egy hirdetés. Nem fogom megtenni. Egy hirdetés 5 vagy 10 percenként jelenjen meg. Ha van elég jó játékod, az emberek támogatni fogják.
Color Fill 3D Slagalice gdk
6X (Rugby Ball 3D kirakós játékok felnőtt gyermekeknek és ...
Rescue Wings! Аркади gfj
Jó ötlet, de a gyakorlatban kicsit unalmas. Minden kör között felbukkannak a hirdetések, ami jellemző, és meg tudom oldani. Azonban ha egyszer megtanulod a falak ölelésének trükkjét, az egyszerűen nem elég érdekes ahhoz, hogy szórakoztasson.
Sok hirdetése van. Láttam a hirdetést a FB-on. És letöltöttem. És szórakoztató volt. De bosszantó, hogy 60 másodpercenként kell hirdetéseket látni. Úgy tűnik, most több hirdetést kell feltenniük, hogy kifizessék a hirdetést az FB-ban. Talán 30 percig próbálom. És bosszús lett. Szerintem bosszantani fogják a felhasználót, hogy abbahagyják a játékot. Talán pénzt kereshetnének bőrök eladásával vagy plusz életekkel.
Hadd kezdjem azzal, hogy ez a játék ostobán egyszerű. Ez azonban egy nagyon szórakoztató időpocsékolás. Tulajdonképpen újrafogalmazom... elég mókás időpocsékolás VOLT. Körülbelül 400 lvl-ig játszottam. A drágakövek 50 lvl után használhatatlanokká válnak, mert nincs mire költeni őket, és a játék olyan egyszerű, hogy egy rák is játszhat vele. MÉGIS... Elég mókás időhúzás. DE hirtelen a hirdetések 20-50 lvl-ről lvlenként 2-re változtak. Ez tönkreteszi a mókás, agyatlan csúsztatást számomra, és abbahagyta a játékot. De van néhány órája
Nem annyira jó. Úgy értem, félreértés ne essék, jó néhány percre elütni az időt, de itt a móka véget ér. Időnként rendkívül zavaros és nem reagál, mert mennyi blokkot hoz megsemmisült. De a LEGSZORosabb problémám a HIRDETÉSEK. Túl sok a reklám, és ez egyszerűen bosszantó.
Félelmetes...annyira elégedett...jó és kihívásokkal teli....
Remek játék....Megnyugtat...De néhány szint után ismétlődik... Kérem a fejlesztőt, hogy adjon hozzá különböző szinteket és tegye érdekesebbé...
Nem rossz😉🙂
Ennyi reklámot meg nem láttam mint ebbe a játékban.
Hasznos bugok: - Néha a szélét is vonalnak érzékeli. Tippek: - Ha lehet, az egész pályát kerítsd be. Előnyök: - Offline játék. - Ha offline játszasz, nincsenek reklámok. 😀 Hátrányok: - Ha a vonalat nem húzod meg teljesen, a kék blokk meg tud ölni. Miért érdemes letölteni? - Kb. 28 MB tárhely. - Unaloműző játék. Miért nem érdemes letölteni? - Online módban sok a reklám. - Ha egy pálya egyik részénél elveszted a játékot, visszadob a játék a pálya elejére. #paperio #paxcon #goodjob
Nehezen tudom megítélni, mikor kell kanyarodnom, mert az ujjam eltakarja azt a területet, amelyet látnom kell, aminek következtében olyan blokkokba ütközhetek, amelyeket nem szabadna. Tetszik az ötlet, de eltávolítom.
Amikor játszom és eltöröm a pirosat, feketévé válik és ez a szín 🎨 és javítsd meg ezt a játékot, remélem megcsinálod
Color Sort 3D: Sorting Puzzle · Kirakós játékok Által: Funtory Studio ... 0 Pontok: 0 + 247 Color Sort is a challenging yet relaxing game filled with tons .
Ez a játék egyszerre addiktív és pihentető. Ez egy teljes stresszoldó, a grafika szép és sima, késés nélkül, a zene szép és lágy. Ezt MOST le kell töltened.
Szeresd ezt a játékot! Soha nem tudtam rájönni, miért olyan függőséget okoz, de ez van. Ez kielégítő. Bár ennek a játéknak a hirdetései SEMMI sem hasonlítanak a valódi játékhoz, határozottan ajánlom. Frissítés: Nemrég eltávolítottam, mert egy idő után nem volt változatosság. Nagyon szórakoztató, de ismét egy bizonyos pont elérése után kezd unalmassá válni.
rosz
Block Puzzle letöltés, ezt a játékot letöltheti a microsoft store ...
Meglátam a irrat-okat,ki probáltam de röktön egy reklám jön tényleg rosz!!!😭😭😭😠😠ha VALAMI rosz mert nem nagyon irrok magyarul német vagyok de magyarnak születik...
Color Fill 3D Łamigłówki euv
Rossz nagyon semmi jó nincsen bene
Tisztességes játék lett volna, de ADS!!!!!! HIRDETÉSEK!!!!!!! HIRDETÉSEK!!!!! Ha egész nap folyamatos hirdetéseket szeretne nézni, töltse le ezt a játékot. Körülbelül 15 percig volt terhelés, és legalább 50 hirdetést be kellett zárni (5 vagy 10 másodperces várakozási idő után)... Valószínűleg több volt. A DEVS-nek: ha azt szeretné, hogy az emberek továbbra is használják az alkalmazását, MIÉRT ennyi hirdetés? Ez csak az eltávolítást kéri, és hosszú távon sokkal kevesebb BEVÉTELT fog keresni, mert senki sem akarja majd a játékát...
Ez egy addiktív, mégis pihentető játék. folyamatosan játszom!
Maga a játék nem lenne rossz, de annyi reklám van, hogy az már kritikán aluli... Ha szintet lépsz : reklám Ha a szinten a kisebbet megcsinálod és megy a nagyra : reklám Nem mindig lehet irányítani ( elég sűrűn megesik) , így neki megy , aminek nem kellene : reklám Többet ment a reklám, mint a játék.
Ez a játék olyan amikor ránézel egy ételre és azt gondolod, hogy finom, de amikor megeszed akkor rá jössz hogy milyen pocsék és többé nem kostolod meg soha! (Egyébként láttam hogy nagyon dolgoztak rajta, de lehetne rajta könnyíteni egy picit 🙂)
Nagyszerű játék. Szórakozás és jó kihívás. De a hirdetések. Gyerünk srácok. Megölöd magad! Nem bánom néhány hirdetést, mivel ez egy ingyenes játék. Értem. De egy hirdetés minden újrapróbálkozásnál, minden szint után és még a szint első és második fele között is?! De még mindig rosszabb, hogy a hirdetések 2 részesek, ami arra készteti az embert, hogy nézze és várja meg mindkettőt. Minden rohadt alkalommal.
Ez a játék szórakoztató, de egy csillagot kap, mert egy bizonyos pont elérése után egy Candy Crush hirdetés jelenik meg, és nem tűnik el. Ez annyira irritáló, és láttam néhány más játékon is. Lassan 30-ig számolok, és ha még mindig az, akkor eltávolítom a játékot. Körülbelül 3-4 meccsen kellett erre most.
Az új frissítésig imádtam a játékot, 1171-es szinten voltam. Az új frissítés úgy hozta, hogy már nem is tudom megnyitni az alkalmazást! Lehet, hogy soha többé nem játszom, mert nem akarom elveszíteni a szintjeimet. A kezelőszervek is időnként meghibásodnak, és ha megpróbálom nem teljesíteni a vonalat az akadályok körül, akkor úgy jelöli, mintha hozzáértem volna. A játék elég szép ahhoz, amit csinál.
Color Fill 3D Bulmaca qbmf
Szórakoztató kis időhúzás, de őszintén szólva, túllépve a 200-as szintet, ez mind ugyanaz, semmi új. Néhány hónapja játszottam, és a különböző dizájnokon kívül (kicsit eltérően) nincs több feloldható skin, a szintek pontosan ugyanazok, és gyakran kapok értesítéseket arról, hogy feloldottam a skineket, vagy egy titkos szint kiderült. Az egész hazugság. Semmi új, semmi feloldatlan. És a hirdetések... megannyi hirdetés. Most a 603-as szinten vagyok, és kezd elöregedni... De még mindig hasznos a gyors szórakozáshoz.