Post by giolenetwcondo on Feb 24, 2022 4:01:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ шифра за варање бесконачних драгуља ▞▞▞
▞▞▞ Asian Cooking Games: Star Chef 2022 version ▞▞▞
Није фер бити тако дуго заглављен на 1 нивоу и не можемо да играмо јер немамо дијаманте како да уживамо у игри када то уради
Одлицна је
Asian Cooking Games: Star Chef Arkadne igre mhqn
Flying Limo Robot Car Transform: Police Robot Game Avanture unvt
Идк да ли сам одједном моја игра ажурирана и знам да не могу да отворим награде за шкрињу са благом, сакупио сам свих 10 кључева који захтевају да се отвори свих 10 сандука и без обзира колико пута сам кликнуо на њу или сам поново покренуо игру неће ми дозволити да отворим, мислио сам да је то био телефон, па сам га поново покренуо, па чак и искључио на неко време, а још увек ми не дозвољава да отворим ниједан од њих није ово грешка, надам се да ће се поправити размишљајући о деинсталирању
😒😒😒😒😒😒😒
Asian Cooking Games: Star Chef 街機 tfi
Зашто се стално затвара у мом телефону? покушао да се рестартује али је добио исти резултат.. руши при учитавању..
Ићи ће само на пола пута
Испуњен сам 120 ниво Желим више нивоа није ревиелд у чему је проблем молим вас реците ми Уживам у игри Само само 3 дана сам испуњен 120 нивоа Молим вас реците ми да желим више нивоа за игру
Оно што ми се није допало у овој игрици је оно што ми се није допало, али искачући додаци. И превише је спор процес за зарађивање дијаманата. Свеукупно игра је забавна.
Мислим да је од свих игара кувања које сам до сада играо, ова најбоља. Сматрам да је то савршена брзина и не захтева коришћење појачања. Тужан сам што нема више нивоа, па се надам да ће ускоро унапредити игру.
Браво игрица је забавна захтева и труд није тако једноставан што привучете моју пазњу путујемо даље... Само не предлажем да је инсталирате ако немате неограничени нет ПОЗЗ. ♥💜🌏
Нећу ићи на следећи ниво ..Играо сам све нивое и са следећим пише да ће нови ниво ускоро ..молим вас за савет
Игра је забавна, али игра се зауставља на нивоу 120. Волео бих да има још да се игра. Пише да ускоро долази ресторан, али када? Такође би требало да постоји као споредна игра у којој можете зарадити новац или дијаманте уместо да морате да гледате видео записе сваки пут
Не могу да спречим себе да играм ову игру! Рекао бих да сам пробао много игара за кување, али ова је најбоља. Никад ми није досадно и увек постоје изненађујући нови нивои које бисте желели да изазовете, колико брзо можете да обављате више задатака! 😆 Дефинитивно 10/10 ⭐ ЛЕГИТНИ АЗИЈСКИ РЕСТОРАНИ! 😍
Ова игра је тако добра, али време је веома споро за кување
Забавна забава забава. Чак и моји унуци воле да се играју. Завршио сам сваки ниво са три звездице и ЧЕКАМ да ви момци завршите ресторан Тандоори. Зато пожурите, молим вас, јер ми је помало досадно да понављам свет који сам завршио. Хвала
Stars. Hotel Indigo Belgrade in Serbia. Shop GameStop, the world's largest retail gaming and trade-in destination for Xbox, PlayStation, and Nintendo games,
Нисам добио мој кул пакет за игру купљен 2к
Recently added
Ажурирање се не дешава. Поново покреће ажурирање након 70% и није завршено. Игра изазива зависност. Очистите грешку
axonometric,space,invader,space invader,game,block,color,fun ... tangram,block,asian,game ... pcman,game,baddie,chef,arcade,funny,job,cook,
Asian Cooking Games: Star Chef آرکید hbya
Веома једноставна игра воли је
То је добра игра, али да ли се ниво завршава индијском кухињом? Ја сам на нивоу 240 и више од 3 дана друга кухиња се још увек приказује ускоро или се игра завршава са индијском кухињом?
То је дивна игра и ово ми се јако свиђа
Одлична игра! Велики ликови. Брзи купци. Изазовни нивои. Доступни драгуљи. И НЕМА РЕКЛАМА НАКОН КОМЕРЦИЈАЛНОГ УЗНЕМИРЕЊА! Али, 1 ЛОША СТВАР...НЕМА ОПЦИЈА ДА СЕ САЧУВА НАПРЕДАК....није добро...молим вас да то ускоро промените. Хвала!
Ова игра ми одмах пада након што сам притиснула старт. Стварно желим да играм ову игру
Планирам ову игру и свиђа ми се, али постоји проблем. Прешао сам ниво 340 и након овог нивоа се приказује само ускоро. Учитавам од 2 дана, али након 340 нивоа се само приказује ускоро, али реците ми како много времена ће доћи или је игра готова, молим вас, реците ми да желим да знам
Изгледа лепо
Asian Cooking Games: Star Chef Arkade ohx
одлична игра која ће вас покренути и забавити
Odmah preuzmite aplikaciju Asian Cooking Games: Chef Star za Android u prodavnici Aptoide! Bez dodatnih troškova. Ocena korisnika za aplikaciju Asian
Ажурирајте своју игру.
165 last bus, Mistley thorn cooking school, North end deli kansas city, ... Eastern chinese food cropsey, Game show hosts salaries, Usa 3 month road trip,
Измењено 13102020: Након недавног ажурирања, морао сам поново да преузмем нивое после Јапана у оквиру апликације. Надам се да бисте могли ово да побољшате. Знам да ово радите да бисте смањили величину апликације, али је тешко поново преузети податке, хаииаа.. Срећом, не желим да поново репродукујем све одигране нивое након поновног преузимања фаза. Ако то урадите, могао бих да се опростим од ове игре, баш као што је игра Кување Сунђер Боб урадила мени.
ДИВНА ИГРА! НО БУГС...ОДЛИЧНА ГРАФИКА. ХВАЛА НА ИСКУСТВУ. ДОК ЧЕКАМ ДА ПОСТАВИТЕ СЛЕДЕЋИ РЕСТОРАН САМО СЕ ВРАТИЋУ И ПОПУНИМ ОНЕ КОЈИ САМ ПРОПУСТИО, КОЈИ НИСУ ИМАЛИ ВЕЗЕ СА ПОБЕДОМ.. КО ВОЛИ КУВАЊЕ ИГРЕ...ОВО КРАЈЊИ. МНОГО ВАМ ХВАЛА.
То је превише добра игра у поређењу са другим играма за кување, али проблем је што сам завршио Јапан Ворлд н не добијам предстојеће обнављање....?!!
#embassy Jazztel clientes telefono gratis, Chinese food queen creek az, Canberra granny ... Making healthy choices worksheets, Golden axe game for android,
Уживао сам играјући ову игру. Није тако тешко као друге игре кувања. У ствари, већ сам завршио с тим. Надам се да ће ажурирања бити заиста ускоро.
Друга верзија је далеко боља. Ово је апликација са бољом графиком. Чекамо више од 3 недеље на нови ресторан. Шта се дешава?
Тражио сам игру за кување ван мреже која је имала најбоље контроле и разумне награде купаца, и пронашла сам ово, игра је буквално *кувари се пољубе*. Постоји низ јела на сваком нивоу, плус сосеви су бонус. Ако вам не сметају огласи да добијете више новчића или имате сувишне нивое, онда је ово игра кувања за вас!
Управо инсталиран и почео да се игра од 2 дана. За сада је стварно добро. Али мислим да се кључеви у игри не би требали понављати изнова и изнова. Али генерално добар концепт, добра анимација и добар туторијал. Волим ову игру 😊. Надам се да ће бити више развоја у игри.
Игра изазива зависност. Да бисте добили додатне новчиће или срце, потребно је да погледате само 30 секунди рекламе. Гледање реклама је у реду јер у основи користим услуге неких компанија које овде имају своје огласе као што су Схопее и Граб.