Post by giolenetwcondo on Feb 24, 2022 4:13:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več gems hack ▞▞▞
▞▞▞ Tap Titans 2: Clicker RPG Game 2022 version ▞▞▞
To igro sem poskusil začeti dvakrat. Obakrat so mi diamanti izginili brez razloga. Nobenega nakupa nisem opravil, moje zaloge so se po še eno minuto igranja igre dvignile s 185 na 35. Če se lahko premium valuta igre preprosto pokvari in izgine, zakaj bi sploh vlagal v to? Zelo sem se veselil tudi poskusa.
Dodajte gumb +10. Preveč časa za meni. Vsakič, ko si prestiž, moraš sedeti tam in vse znova nadgraditi. Od nič. Zdaj sem navajen tega iz drugih iger na tap, vendar imajo vse gumb +10, medtem ko ta igra ne. Preveč časa porabite za tapkanje gumbov za nadgradnjo 50.000 posamezno vsakič, ko pridobite prestiž. Moj drugič prestižen in potreboval sem več kot petnajst minut, da sem čim hitreje pritisnil gumbe za nadgradnjo. Želim napadati pošasti, ne pa biti nenehno v meniju.
Res dobra igra, če so vam všeč igre s klikerji, priporočam.
Tap Titans 2 igram več kot 3 leta. Uživam v igranju igre tudi ob različnih spremembah. Vendar pa so slabosti igre zelo prilagojene igralcem, ki "plačajo za zmago". Mislim, da bi morala biti sezonska vozovnica cenejša. Po enakem formatu kot igra Supercell - Clash Royale, kjer sezonska vstopnica znaša 4,99 USD in struktura nagrad. Mislim, da bi morali dodati več uporab za diamante, na primer omogočiti ljudem, da jih porabijo za svežnje in posebne svežnje ali kupijo drobce.
Nimam pojma, kdo je tej igri dal 5 startov ali 4 zvezdice. Gotovo so kupili vse te ocene. Igra je brezumna, res, lahko jo igraš z izklopljenim zaslonom in še vedno zmagaš. Smeti.
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Nhập vai sxxz
Popolnoma zabavna igra kliker/prosti tek. Mehanika je zabavna, kot je odklepanje opreme in zaslužek draguljev.
Igra, ki jo želite igrati, ko imate nekaj dodatnih minut ali pa jo lahko zmeljete in je lahko zasvojenost, vendar je sprva nekoliko zmedena, vendar naj vas to ne ustavi pri igranju, je smiselna precej hitro
Moralo bi biti 5 zvezdic, vendar z novo funkcijo (Prodaj vse predmete za odklepanje) dobite 2 zvezdici!! Zakaj za vraga ste dali možnost prodaj vse na zavihek opreme, ko pa kliknete, bo prodal vse odklenjene predmete na vseh zavihkih? Slab dizajn.
Nehajte dodajati toliko smeti. Preveč se trudiš. Igra je bila zabavna, ker je bila enostavna in ne zahteva preveč časa in ste uničili privlačnost, ki jo je imela nekoč. Nehajte tudi z denarjem, ljudi odganjate stran.
Devs zakaj ne morem odpreti svoje pipe titans? Prosim, popravite to, zelo se zabavam pri igranju in zdaj se je to zgodilo
Turnir je trenutno prekinjen, ker je rezultat napačen, prijava v račun je potrebna vsakič, ko se samodejno ponastavi. Trenutno ne morem igrati igre.
Zabavna igra in odličen način za ubijanje časa. Zelo zabavno, še posebej, če lahko vstopite v ceh. Želim si, da bi mojster ceha spremenil ime ceha
To je bolj igra v prostem teku kot igra z dotikom, prva igra je bila veliko boljša, ker bi lahko poškodovali svoje junake, tudi če bi bili na isti ravni kot vi. V tej različici je tapkanje popolnoma nepotrebno, saj vas junaki poškodujejo, tudi če ste višji od njih.
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Nhập vai dfqz
Všeč mi je bila ta igra in to igro meljem vsak dan! Toda danes se je vse spremenilo, igra je bila pokvarjena in imel sem idejo, da jo odstranim in znova namestim, kar sem tudi storil, a ko sem se ponovno prijavil, sem šel od stopnje 4567 do stopnje 400, priti do te stopnje je bilo SUPER težko, i izgubil skoraj vse, da sem bil #1 na turnirju, da sem nihče, prosim ponovno naloži moj napredek, če lahko, dal bom oceno 5 zvezdic, če boš.
Na začetku je zabavno, ko pa dosežete točko, ko morate imeti zelo veliko kovancev, da nadgradite junake. Nekoč sem imel to igro, a ko dosežem točko, da se samo prijavim, kupim nadgradnjo in se odjavim ter počakam naslednji dan in to ponovim, in tudi če se ponovno rodim ali kakorkoli že rečeš, je to edina zabavna stvar in ko ponovno dosežem točko, naredim vse znova, so dogodki in druge stvari, ki se jih v resnici ne spomnim, ampak mi je samo dolgčas
Igra se je odločila, da ponastavi moj napredek s 1000 na raven 1. Ni priporočljivo porabiti denarja zaradi možne napake, ki bo izbrisala vse. Za tehnične podrobnosti: igra je zamrznila med normalnim igranjem, se je ponastavila in prikazal se je zaslon za nalaganje. Po naložitvi igre sem bil postavljen na stopnjo 92. Zapustil sem igro v upanju, da je napaka, in ko sem jo znova naložil, se je popolnoma ponastavila na novo igro na ravni 1. Odstranjujem, ne bom več izgubljal časa .
Simpatična za to, kar je. Sprva vizualno osupljivo, toda ponavljanje me je razjezilo že pred stopnjo 60. Zdi se, da prestava nikoli ne pade, tako da tisočinke odstotkov povečanja, za katere sem pričakoval, da se bodo sčasoma seštele, preprosto niso. Preveč truda za igro s pipe. Celo lepa.
Več pritožb: 1) Za reševanje delov bi moral dobiti diamante, ne bi bil prisiljen porabiti jih za nekaj drugega, česar ne potrebujem/želim. 2) To sploh ni igra brez povezave. Če je posodobitev, ne morete igrati. Brez interneta ne moreš nič. Ne morete prestižati, prodati opreme ali narediti "enkratne" racije, kaj je smisel?
Ta igra je zelo super Matevž
Dejanska igra je brez povezave, vendar je za vsakodnevno zbiranje zlata, ponovno rojstvo, zbiranje jajc hišnih ljubljenčkov potreben internet. torej, če pridete do točke, ko se morate ponovno roditi ali zbrati svoje dnevne predmete, vendar nimate interneta, tega ne morete storiti.
Ta igra je postala moteča s posodobitvami. Vsakič, ko je eden, ga ne morem kar posodobiti, moram ga odstraniti in znova namestiti.
Dokaj generičen kliker. Na splošno vam je všeč ta vrsta igre.
Zelo zabavno je in ubijati titane, animacija o prestižu pa je tako super.
No, to je le ena najboljših iger in v nasprotju z drugimi igrami ste lahko svobodni.
Kuhajte igro
kot so rekli drugi, je aplikacija nekaj časa delovala, vendar se je začela zrušiti in je ne morem več odpreti. zabavna igra, vendar jo morajo ustvarjalci popraviti, da lahko dejansko deluje.
Bila je zelo dobra izkušnja, zelo sem se zabaval, ko sem jo igral, kadar mi je dolgčas. Upam, da bo všeč tudi vsem ostalim.
To je super igra! Imam pa nekaj predlogov, ali lahko naredite igro na pol brez povezave? Rečeno je, da je to igra brez povezave, vendar ne morete narediti veliko brez povezave, ne morete prestižati, ne morete nadgraditi artefaktov, ne morete izdelati opreme in še več, igro lahko v celoti igrate samo z internetno povezavo, naredite možnost, kjer se lahko prijavite v svoj drugi račun, naredite možnost ponovnega nalaganja opreme in nazadnje, naredite nekaj prenove na preskoku bodala, je zelo nizka, upam, da razvijalci to opazijo:D
Zasedla me je teden ali dva. Napredek se začne zelo hitro ustavljati, zaradi česar je nemogoče napredovati brez precenjene trgovine z gotovino. Nič bolj nadležno kot igre v prostem teku, kjer črpanje milijonov vrednosti točk v škodo pomeni majhno količino povečanja/napredka škode. Samo še ena pohlepna, prenapeta, bleščeča igra, ki nasiti trg v prostem teku.
Igra se zruši/zamrzne dobesedno vsakič, ko jo odprem. Poskušal sem počistiti predpomnilnik, prisilno zaustaviti in znova zagnati, znova zagnati svojo napravo (Galaxy S20) ter odstraniti in znova namestiti aplikacijo (kar je povzročilo, da sem izgubil več kot 500 stopenj, ker igra samo shrani napredek po prestižu in od takrat nisem bil prestižen Bil sem na turnirju). Nič ni delovalo. Tapkam približno 1 sekundo, dokler se igra ne zruši.
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Roolipelit juvq
Dark Riddle ጀብዱ vebl
Igral sem igro približno en dan ali 2, vendar sem vložil morda 4-5 ur igranja. Odšel sem do prestiža brez internetne povezave in to je izbrisalo moj napredek in ga ne morem obnoviti.
Kul igrico, ki jo je bolje prenesti
Vaša najnovejša posodobitev sux. Vedno me vržejo iz igre. Ne shranjuje mojih rezultatov na turnirju. Samo znova in znova se zažene.
Všeč mi je ta igra brez oglasov, brez motenj, grafika je neverjetna in kontrole so preproste, samo tapnite tap in TAP! Všeč mi je ta nedejavna klikerska igra, upam, da si pripravil 3. del
je precej dobro in mikrotransakcije niso potrebne za napredek
Všeč mi je ta igra, zabavna je za uporabo 😄 lahko se boriš proti titanom, to je super, vendar želim, da dodate nekaj, kjer se lahko vrnete na zemljevide, ki ste jih že opravili, vendar je odlična igra
Igral se je nekaj dni, vendar se je čez nekaj časa le začel ugajati in se sploh ne odpre. Takoj se zruši, poskusil sem znova zagnati telefon. In sem ga celo odstranil in znova namestil. In da bi se nesreča ponovila. Tudi jaz sem užival v igri, ampak no.
Posodobljeno na android 12 in igra se mi ne bo več nalagala. Zruši se vsakič, ko ga najprej naložim. Pred tem je imel 4 zvezdice
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Rol Oyunu odkz