Post by giolenetwcondo on Feb 24, 2022 4:17:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grand Mountain Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grand Mountain Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς περισσότερα χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ Grand Mountain Adventure 2022 version ▞▞▞
Υπέροχα γραφικά, πολύ ωραία όψη κάμερας, αλλά για μένα δεν μπορώ να καταλάβω την πλοήγηση σε αυτό το παιχνίδι
Η εφαρμογή δεν λειτουργεί. Ήταν παγωμένο στην αρχική οθόνη. Δεν έπρεπε να το παίξω ποτέ, διαγράψτε!Πρώτα απ 'όλα ο έλεγχος δεν είναι τόσο καλός και δεν μπορείτε καν να μάθετε πού να πάτε και τι να κάνετε;
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά η τελευταία ενημέρωση πρόσθεσε ένα όριο στην επαναφορά και τώρα πρέπει να παρακολουθείτε διαφημίσεις για επαναφορά. Λίγο κουτσός. Σε βγάζει από το gameplay. Επίσης μερικά δύσκολα μαθήματα για να πάρεις διπλό διαμάντι στο δεύτερο βουνό. Απάντηση στους προγραμματιστές: Δεν το παίζω αρκετά για να ξοδέψω 5 δολάρια σε αυτό, στο νόμισμά μου τα 5 δολάρια είναι ακριβά. Επιπλέον, περιμένω να διπλασιάσω πλήρως το δεύτερο βουνό πρώτα. Ανεβάζω τη βαθμολογία αφού δεν υπάρχουν άλλα υψηλής ποιότητας παιχνίδια snowboard όπως αυτό.
Αν και συμφωνώ με άλλους ότι αυτό είναι ένα αξιοπρεπές παιχνίδι, θα πρέπει να τονιστεί ότι πρόκειται για μια επίδειξη του 1ου (μικρού) βουνού και ότι η αγορά εντός εφαρμογής είναι το υπόλοιπο του ίδιου του παιχνιδιού. Δεν έχω προβλήματα με τη χρέωση των προγραμματιστών για το περιεχόμενο του παιχνιδιού, αλλά η αναφερόμενη περιγραφή (π.χ. 5 τεράστια βουνά) είναι ανακριβής εκτός και αν πληρώσετε 5 £ / 5 $.
Ουάου. Τα χειριστήρια είναι τόσο ενοχλητικά! Υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά δεν μπορώ να κουνηθώ από στάση όταν κολλάω. Και αυτό που είναι ακόμα πιο ενοχλητικό είναι ότι η κάμερα συνεχίζει να περιστρέφεται με ΚΑΘΕ σας κίνηση, αλλά δεν μπορείτε να την απενεργοποιήσετε.
Grand Mountain Adventure Sportspel sebb
Προβλήματα γραφικών. Εμφάνιση μόνο (χαμηλά και χαμηλά 30 fps) στις ρυθμίσεις. Γενικά βρήκα αυτό το παιχνίδι αρκετά διασκεδαστικό. Ήρθα εδώ μέσα από το άρθρο "Android Police". Νομίζω ότι το παιχνίδι είναι ακόμα στα στάδια ανάπτυξης.
Grand Mountain Adventure खेलकूद xhdn
Μου φαινόταν ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά κάθε φορά που προσπαθούσα να το παίξω, μαύριζε για περίπου 3 λεπτά και έκλεινε τελείως το τηλέφωνό μου. αν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό, διορθώστε το
Ωραία γραφικά και έτσι αλλά τα χειριστήρια.. είναι ανόητο ξέρεις.. μπορεί να μπλέξει με το gameplay.. πάντως, το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο
Είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι με εκπληκτικά γραφικά, μακάρι να ήταν εντελώς δωρεάν. Επίσης, Βίκτορ, όλοι έχετε βάλει διαφημίσεις σε αυτό το παιχνίδι μειώνοντας τη βαθμολογία μου. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την προσθήκη snowboard και άλλων πραγμάτων, αλλά μετά άρχισα να βλέπω διαφημίσεις. Ήμουν επίσης πολύ απογοητευμένος που δεν μπορούσατε να πάρετε όλα τα σκι και τις σανίδες από τα σακίδια. Βασικά πρέπει να αγοράσεις το μισό παιχνίδι!
Κρασάρει στο android 11, δεν ξέρω γιατί είναι έτσι. παρακαλώ διορθώστε
Διασκεδαστικό παιχνίδι σε έναν ανοιχτό κόσμο που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε και να κάνετε αυτό που θέλετε. Παλαιότερα είχα ένα πρόβλημα με τις κορυφαίες βαθμολογίες που δεν λειτουργούσαν, αλλά οι προγραμματιστές ανταποκρίθηκαν γρήγορα και η επανεγκατάσταση του παιχνιδιού, που διατήρησε την πρόοδό μου, λειτούργησε.
Πραγματικά ωραίο παιχνίδι και γραφικά. Παίζει ομαλά αλλά χρειάζεται διαφορετικές γωνίες κάμερας. Αγόρασα το παιχνίδι αφού έπαιξα μερικές ώρες -- παρακαλώ δώστε μου την επιλογή "προβολής προς τα εμπρός", ώστε να μην παίζω προς τα πίσω. Θα ήθελα το POV πίσω από τον σκιέρ - θα ήταν πιο διασκεδαστικό για μένα.
Αυτό πρέπει να είναι το καλύτερο παιχνίδι σκι για android. Πραγματικά αποτυπώνει την αίσθηση κλασικών διακοπών για σκι, κάνοντας διαφορετικές διαδρομές, λιφτ, μικρές καμπίνες όπου σερβίρουν ζεστή σοκολάτα. Είναι ένα όμορφο παιχνίδι Επεξεργασία : Φαίνεται ότι δεν μπορώ να επαναφέρω την αγορά μου. Δεν μπορώ να βρω καν την επιλογή για αυτό
Έχω παίξει μόνο μερικές φορές, αλλά μου αρέσει το γεγονός ότι μπορείς να πας όπου θέλεις, να επιλέγεις προκλήσεις όπως και όποτε θέλεις και ότι μπορείς να κάνεις πίσω όταν θέλεις να τελειοποιήσεις ένα κόλπο. Τα χειριστήρια είναι απλά στον έλεγχο. Το παιχνίδι είναι πραγματικά χαλαρό, δεν πας απίστευτα γρήγορα όπως σε ορισμένα παιχνίδια και αυτό σημαίνει ότι μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις. Φαίνεται ότι υπάρχουν τουλάχιστον μερικοί χάρτες με πολλές περιοχές για εξερεύνηση. Τα επικίνδυνα ζώα που σε κυνηγούν και σε χτυπούν είναι μια ωραία πινελιά
Όμορφη σχεδίαση, ήχος, μουσική. Στοιχεία ελέγχου απόκρισης. Απλώς δεν μπορώ να καταλάβω την παράλογη τιμολόγηση για να ξεκλειδώσετε όλους τους χάρτες.
Υπέροχο παιχνίδι, εθιστικό και διασκεδαστικό, ειδικά έρχεται στο παιχνίδι ως θαυμαστής του Steep (PS4). Υπέροχο περαστικό στην πρωινή μου και τη βραδινή μετακίνηση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στους διακομιστές του Google Play ή να αγοράσω το πλήρες παιχνίδι, παρά το ότι έκανα επαναφορά του παιχνιδιού και έχασα όλη την πρόοδό μου (είχα ολοκληρώσει τη δοκιμαστική έκδοση). Αυτό εξηγεί την απώλεια ενός αστεριού.
Αγόρασα το all access pass αλλά έχω πρόσβαση μόνο σε ένα λιφτ του σκι. Μην πληρώνετε για το παιχνίδι. Είναι ένα σχίσιμο.
Γεια δεν έχει νόημα ως προς ποιος είναι ο σκοπός του; Απλώς κάνετε σκι, δεν υπάρχει κανένας πραγματικός στόχος για να στοχεύσετε
Το παιχνίδι κολλάει στη μαύρη οθόνη μετά τη διαφήμιση. Oneplus 8 Pro Android P
Flying Superhero Robot Superhero Rescue Mission Cuaca wcl
Υπέροχο παιχνίδι με όμορφα γραφικά, εξαιρετικό ήχο και αρκετά για να το κάνετε αυτό είναι πιο διασκεδαστικό από τα περισσότερα παιχνίδια για κινητά εκεί έξω. Ούτε επιθετικά σχέδια μάρκετινγκ. Το μόνο πράγμα που με τρελαίνει είναι η άβολη γωνία της κάμερας.
Καλά γραφικά, αλλά το παιχνίδι είναι βαρετό.. ο έλεγχος είναι πολύ μικρότερος και τίποτα να κάνετε
Τρία δέντρα είναι αδύνατο οι στροφές να είναι πολύ σφιχτές και όχι αρκετή ταχύτητα για να καθαρίσουν ή να στρίψουν αρκετά γρήγορα.
Εξαιρετικό παιχνίδι, καλός χρόνος δολοφόνος. Τα στοιχεία ελέγχου είναι μια καμπύλη εκμάθησης, αλλά μόλις τα αποκτήσετε, τα έχετε. Ο μόνος λόγος που αυτό δεν είναι 5 αστέρια είναι οι διαφημίσεις που καταστρέφουν την εμπειρία (καταλαβαίνω ότι οι προγραμματιστές πρέπει να βγάλουν χρήματα, αλλά θα πλήρωνα ευχαρίστως για χωρίς διαφημίσεις και οι τρέχουσες αναδυόμενες διαφημίσεις σπάζουν το παιχνίδι με αποτέλεσμα να χρειάζεται επανεκκίνηση)
Οι άβολες γωνίες της κάμερας και τα πολύ μικρά γραφικά δυσκολεύουν την αναπαραγωγή, δοκιμάστηκαν για λίγα λεπτά και στη συνέχεια απεγκαταστάθηκαν.
Αυτό το παιχνίδι θα ήταν πολύ καλύτερο αν δεν ήταν τόσο αργό, το παιχνίδι είναι ασταθές επειδή η εφαρμογή δεν θα λειτουργεί ομαλά
Το παιχνίδι δεν θα παίξει Έχω επανεκκινήσει το τηλέφωνό μου, έχει απομείνει αρκετός χώρος πάνω από 30 gigs και όπως είπα συνεχής διαγραφή και εκ νέου. Λήψη Μόλις κατέβασα ξανά και το ίδιο πρόβλημα. Δεν θα φορτώσει. Το μήνυμα σφάλματος είναι... Αποτυχία φόρτωσης πόρων Εντάξει, έχουν περάσει λίγες μέρες τώρα από τότε που ζητήσατε το μήνυμα σφάλματος. Σε ενημέρωσα ότι δεν είχα κανένα λόγο;;; Διαγράφω το παιχνίδι. Δεν έχει νόημα να το συνεχίσω. Εάν ενδιαφέρεστε να σας βοηθήσετε, έχετε το email μου. Θα αλλάξω τη βαθμολογία αν λειτουργήσει ποτέ ελπίζω 2 να ακούσω από εσάς
Αυτό ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Λατρεύω τα γραφικά. Η λειτουργία zen είναι δροσερή και ακούω ότι φέρνουν τη λειτουργία ροής στη λειτουργία zen σύντομα, η οποία θα είναι καταπληκτική. Ανεξάρτητα από το πόσο παίζω, εξακολουθώ να εύχομαι να κοιτούσα την κατεύθυνση του ταξιδιού. Αλλά όλα αυτά, είναι πολύ ωραία.
Αγαπήστε το παιχνίδι. Παίζοντας μια έκρηξη. Σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω. Μερικές φορές το παιχνίδι δεν με αφήνει να πηδήξω ή να αναποδογυρίσω. Ναι, οι διαφορετικές απόψεις θα ήταν υπέροχες ή ακόμα και μια εναλλαγή. Με κάνει να θέλω να χτυπήσω τις πλαγιές τόσο άσχημα.
Πραγματικά θα αγόραζα αυτό το παιχνίδι, αλλά εκπλήσσομαι με το πώς αν το βάλω σε κανονική ανάλυση, μου πηγαίνει σε κατάσταση κακής λειτουργίας pixel. Ακόμη και τα κείμενα του μενού είναι θολά και δυσανάγνωστα. Οπότε θα πρέπει να το μεταδώσω. Αλλά 3 αστέρια γιατί φαίνεται καταπληκτικό, απλά δεν μπορώ να το παίξω.
Απαιτείται πλήρης τρισδιάστατη προβολή αντί η κάμερα να είναι κλειδωμένη στην μπροστινή όψη της συσκευής αναπαραγωγής, χρειάζεται οπίσθια προβολή
Δεν λειτουργεί. Είτε κολλάει στη φόρτωση του Google Play, συνδεθείτε είτε εμφανίζεται μια μπλε οθόνη. Απεγκαταστάθηκε.
Θέλω πραγματικά να το βαθμολογήσω υψηλότερα, αλλά δεν φορτώνεται καθόλου στο Samsung S10 μου. Κολλάει στο "Σύνδεση στα Παιχνίδια Google Play..." και παραμένει εκεί. Κρίμα... Επεξεργασία: λειτουργεί τώρα και είναι απολαυστικό!
Μην δουλεύεις. Δεν θα ξεπεράσει το κύριο μενού.. Απογοητευτικό. Φαινόταν καλό.
Ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού σας μπορεί είτε να είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι είτε μπορεί να είναι φρικτό και πολύ απογοητευτικό. Θα συνιστούσα απλώς να εξερευνήσετε τους χάρτες, εκτός από το να ταξιδεύετε σε ανηφόρα είναι τρομερά αργό. Επιπλέον, αν δεν πληρώσετε για το παιχνίδι, υπάρχουν μόνο 3 χάρτες. Εάν αποφασίσετε να κυνηγήσετε κάρτες σκι (που απαιτούνται για να ξεκλειδώσετε τα λιφτ του σκι και τους νέους χάρτες), είναι κρυμμένες γύρω από το χάρτη σε δύσκολα προσβάσιμες τοποθεσίες (που θα σας εκνευρίσουν) ή στο τέλος ορισμένων μονοπατιών (που μπορεί να είναι διασκεδαστικό) .
Grand Mountain Adventure Sportspiele gbkh
Πρέπει να μπορείτε να αντιστρέψετε τη θέα, ώστε να κοιτάτε κάτω από το βουνό αντί προς τα πάνω!! Τεράστιος λάτρης των παιχνιδιών όπως το amped και το skate..
Αυτό το παιχνίδι θα ήταν καταπληκτικό αν μπορούσατε να δείτε πού πηγαίνετε. Γιατί να κάνετε υπέροχη θέα μόνο για να κοιτάξετε το χιόνι και να μην μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει γύρω από την επόμενη στροφή, αν δεν εστιάσετε μόνο σε αυτό που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας. Πρέπει να μπορείς να βρεις τη ροή για το πού να πάει ο άνθρωπος να πάρει με τη ροή!!!!
Πραγματικά ωραία ιδέα, οι γωνίες της κάμερας το κάνουν πολύ απογοητευτικό να βλέπεις πού πηγαίνει ο σκιέρ σου.
Αυτό μπορεί να είναι ένα φοβερό παιχνίδι. Η προσπάθεια επίδειξης και οι διαφημίσεις κυριολεκτικά σπάνε το παιχνίδι. Μαύρη προβολή όταν επιστρέφετε από τη διαφήμιση Facebook σε πλήρη οθόνη με κλείσιμο (x) στην επάνω αριστερή γωνία.
Ασταθής. Αυτό το παιχνίδι συνεχίζει να καταρρέει και έχω ένα Samsung Note 9.
Θα ήθελα πραγματικά να υπήρχε ένας τρόπος να προσαρμόσετε την οπτική γωνία, θα ήταν τόσο διασκεδαστικό να μπορούσατε να κοιτάξετε κάτω από το βουνό. Η απόσταση της κάμερας καθιστά δύσκολο τον έλεγχο
Ήταν εντάξει, αλλά ήταν πολύ άβολο να παίξεις. Σε απάντηση στο Toppluva Ab - ναι. Τα χειριστήρια έμοιαζαν πολύ αφύσικα και δεν ήταν πραγματικά ευχάριστη εμπειρία να παίζεις το παιχνίδι.
Το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά η τιμή είναι αυτό που είναι ανησυχητικό. Προτείνω στους προγραμματιστές να κυκλοφορούν έναν ή δύο χάρτες την εβδομάδα δωρεάν. Και μετά, όταν τελειώσει αυτή η εβδομάδα, πετάτε έναν ή δύο διαφορετικούς χάρτες, για να πάρετε μια καλύτερη γεύση από το παιχνίδι.
Όμορφο, χαλαρωτικό παιχνίδι με απλά χειριστήρια. Η μουσική και η αλληλεπίδρασή της με το παιχνίδι είναι αυτό που με πούλησε πλήρως, παρά την αρκετά υψηλή τιμή για ένα σχετικά μικρό παιχνίδι για κινητά. Το μόνο feedback που θα έδινα είναι να προσθέσω μια ένδειξη αναστροφής, μερικές φορές είναι δύσκολο να δει κανείς αν ο χαρακτήρας είναι ανάποδα ή επίπεδο, ειδικά με πιο περίπλοκα κόλπα. Και προσθέτοντας περισσότερους χάρτες για να χαθείτε, φυσικά 😉.
Θα μπορούσε να είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά το σεμινάριο δεν μπορούσε να παραβλεφθεί, οι ειδοποιήσεις στο παιχνίδι δεν μπορούσαν να απενεργοποιηθούν και απλώς με ενοχλούσε ενώ έπαιζα πάρα πολύ.
Μου αρέσει το παιχνίδι, τα χειριστήρια είναι φοβερά. Τα μόνα μειονεκτήματα είναι ότι πρέπει να πληρώσετε για οποιοδήποτε βουνό το 2ο και το επόμενο είναι ότι δεν υπάρχει καθορισμένο σημείο με άλματα και ράγες. Διαφορετικά 10 στα 10.
Πώς δεν ξέρω αν υποτίθεται ότι είναι εκτός του παιχνιδιού ή οτιδήποτε άλλο, το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Εννοώ, μπορεί να είναι αν μπορούσες να δεις ορατά πού πηγαίνεις. Δεν ξέρω αν είναι ένας κύκλος καιρικών συνθηκών ημέρας και νύχτας. Ίσως είναι πολύ σκοτεινό για να δείτε πραγματικά τι συμβαίνει.. Και για την ιστορία... Κάντε ξανά το κείμενο του μενού και οτιδήποτε άλλο. Κάντε το παιχνίδι ορατό και θα είναι διασκεδαστικό.
Λατρεύω τα γραφικά, αν και ένα κοντινό παιχνίδι θα ήταν εκπληκτικό. Μου αρέσει να σας βλέπω να προσθέτετε ένα snowmobile.
Άλλαξε τη γωνία της κάμερας .. κάνε το σαν τρίτο άτομο από πίσω