Post by giolenetwcondo on Feb 24, 2022 4:20:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz pulu kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape: Asylum 2022 version ▞▞▞
Adventure Escape: Asylum Sarguzasht hpnd
Telefonda oynamaq bir az yapışqan olsa da, əla oyunu asanlıqla idarə edir, boz maddəni kəskin saxlamaq üçün əladır
Oyunu yenicə oynamağa başladım, amma onu çox çətin tapdım, indiyə qədər yaxşı hekayə xətti var, bu, onu davam etdirmək istəyini yaradır.
Nəhayət, məntiqli və bəzi AMAZING bulmacaları olan bir oyun. Bu oyun məni bütünlüklə bağlı saxladı, hekayə darıxdırıcı deyildi və bulmacalar çox maraqlı idi. Mən daha çox Haiku oyunlarını endirəcəyəm, çünki onların burada saxladıqları keyfiyyətdən çox razıyam! Belə gözəl kolleksiya üçün təşəkkür edirik!
Adventure Escape: Asylum ایڈونچر rkvp
İndiyə qədər mən onu sevirəm. Bu hamar oyun var və glitch deyil. Hələ beta-da olduğu üçün onun səhv olacağını gözləyirdim.
Artıq 15 dəqiqə ərzində 6-cı fəsildəyəm və bu çox asandır. İpuçları axmaqdır, hətta pulunuzu boş yerə sərf etməyin. Mən hiss edirəm ki, hamının danışdığı kimi, 9-cu səviyyədə xəta baş verəcək və ya oyunu çox tez məğlub edəcəm. "İndie tərtibatçısına kömək edin və rəy yazaraq 5 pulsuz ulduz qazanın." Mən bu rəyi tərk etdim və heç vaxt ulduzlarımı almadım. Yaxşı, mən oyunu təxminən 30 dəqiqəyə bitirdim. Bir az axsaq
Mən onu nəzərdən keçirməzdən əvvəl oyunu bitirənə qədər gözləmək istədim. Möhtəşəm bulmacalarla əla hekayə idi. Mən yalnız bir dəfə ipucu istifadə etdim. Bu tərtibatçıdan daha çox oyun gözləyirik! Bunu mütləq tövsiyə edərdim!
Mən bu oyunu çox sevirəm! Tamamlanması lazım olan 10 fəsil olsa da, çox maraqlıdır. Bu oyunu oynamayan hər kəs uduzandır! Mən həqiqətən xoşlayıram! 🥰✨ Ancaq mən ABŞ dilini başa düşmürəm, yeganə problem budur.
Oynamaq çox gözəldir..amma bir səhvim odur ki, heç bir ipucu verilmədiyini hiss etdiyim zaman xoşuma gəlmir və bəzən ipucu anlamaq çətindir....tq
Mən onu sevirəm, amma çətinləşir
Customer reviews: Adventure Escape: Asylum (Murder ...
yaxşı oyun, getdikcə daha çox gecikməyə başlayır. həmçinin burada və orada bir neçə nasazlıq var, məsələn, kiçik parlayan ulduzların bəziləri onlara tıklamağınıza imkan vermir. bundan başqa olduqca sərin
Games like Adventure Escape: Asylum
Əla hekayə! Bulmacalar olduqca asandır və yeni başlayanlar üçün uyğundur, göstərişlər də var! 2 kiçik şikayət: 1. Elementlərin tapılması animasiya çox yavaşdır, heç olmasa, mənə sürətlə irəliləmək/keçmək üçün ekrana toxunmağa icazə verim. 2. Kimyəvi rəng tapmacası üçün turşunun yaşıl olduğunu necə bilməli idim? Heç olmasa bir pH şkalası və ya başqa bir şey verin. Buna baxmayaraq, əla oyun! Bunu hazırladıqları üçün tərtibatçılara təşəkkür edirik^^
"Göstərişlər" demək olar ki, faydasızdır. Bulmacalar çətin ola bilər, çünki heç bir şey sizə onları həll etmək üçün nə etmək lazım olduğunu söyləmir. Əks halda, gözəl bir hekayə xətti var.
Yenicə oynamağa başladım və bu günə qədər yaxşı bulmacalar olduqca asandır və musiqi məni mütləq süründürür.
Buraya oyuna elə tapmacalar daxildir ki, hər kəs bu barədə bilməməlidir.
Bu oyun o qədər də pis deyil, bəzi maraqlı dönmələrə malikdir və əyləncəli beyin oyunudur.
Mən sizin göstərişlər almanıza nifrət edirəm
Adventure Escape Asylum Walkthrough and Guide
Adventure Escape: Asylum - Haiku Games Co - SearchMan
yüklənməyəcək oynaya bilməz
Əla oyun. Gözəl hekayə, sadə, lakin xoş bulmacalar. Çox sağ olun!
Oyunlarınızı oynamaq məni bu janrdan uzaqlaşdırdı, oyunlarınız əyləncəli deyil, sadəcə çox yorucudur.
Meh, indiyə qədər.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Teka-teki cjy
Qrafika yaxşıdır, hələ bitirməmişəm, lakin hər şey çox sadə və yavaş görünür, kəşfiyyat üçün çox yer yoxdur
Hətta oynamadan əvvəl silindi, niyə mənim Google hesabıma daxil olmaq lazımdır və s. redaktə edə bilər, mümkünsə heç bir ulduz verməzdi, müdaxilə oyun !!! Ehtiyatlı olun
Bu oyunu sevirəm. Sirr, fon səsi məni ürpədirdi. Bunu tamamilə tövsiyə edin👍
I use the clue and this not help me.., Adventure Escape: Asylum (Murder Mystery Room, Doors, And Floors Point And Click Story!) Answers for the iPhone - iPad.
OYUNLARINIZI BİRLƏŞDİRİN və ŞƏRHLƏRİMİ SİLMƏKDƏN ÇIXIN!!!
Hekayə xətti zibil idi və musiqi heç vaxt dəyişmədi. Bununla belə, özümü bitirmək məcburiyyətində hiss etdim, lakin bu, çox asan idi və sonunda daha yaxşı oyunlar tapmaq üçün tapmacanı atladım.
Adventure Escape: Asylum (Murder Mystery Room, Doors, and Floors Point and Click Story!) от Haiku Games. Цена: БесплатноУстройства: iPhone, iPad.
Oyun başlamır... Yalnız yüklənir
çox gözəl
Download Adventure Escape: Asylum apk 32 for Android. Trapped in an Asylum with no memory of the past! Can you escape?
SearchMan's self-serve big data tool tells you how hard it is to find 'Adventure Escape: Asylum by Haiku Games Co' (iOS, United States) inside the Apple
Bu belə əla oyundur! Mən hekayəni sevirəm. Bəzi bulmacalar çox çətin, lakin çox yaradıcı idi. Kaş ki, oyun bu qədər qısa olmasaydı. Siz mütləq daha çox tərk edilmiş qaçış oyunları etməlisiniz. Əgər qaçış oyunlarını və maraqlı hekayə xətlərini sevirsinizsə, tamamilə tövsiyə edin.
Uşaqlar üçün yaxşı oyun olduğunu düşünmürəm. Amma ümumilikdə əyləncəli oyundur
Adventure Escape Asylum: Chapters 1, 2, 3, 4 Walkthrough Guide & iOS / Android Gameplay ... See full ...
Asan və əyləncəli. Möhtəşəm hekayə və dərslikdən öyrənmək asandır. Yaxşı iş!
Oyunlarınızı sevin !!!!
İndiyə qədər yaxşı gedir,, yeni oynamağa başladım, görəcəm necə olacaq...🙂👍🏼
Hər tapmacadan sonra zorla bağlamalı oldum, devin digər oyunlarını göstərən bir ekran göründü və onu bağlamaq mümkün deyildi. Bir neçə tapmacadan sonra bunun daimi bir xüsusiyyət olacağı aydın oldu. Nara... silindi.
Adventure Escape: Asylum சாகசம் qnt
Təsadüfi fikirlər verməkdənsə, göstərişlər həqiqətən kömək etsə, daha yaxşı olardı
Yaxşı sirr və böyük bulmacalar. Hekayə xəttini bəyəndim və sonu yaxşı idi
Hətta oynaya bilməz. Hər dəfə işə salmağa cəhd edəndə ekran qarşısına çıxır və məndən səhifəni "bəyənməyimi" və digər oyunları yükləməyimi gözləyir. Mən bu oyunu bu oyunu oynamaq üçün yükləmişəm, başqa oyunları yükləmək yox. BU oyunun məzmununa daxil olmaq üçün nə etməliyəm?
Oyun mütləq trillerdir, ona görə də mənim kimi dəhşətə dözə bilməyən insanlar üçün - oynamaq hələ də əyləncəlidir! Bulmacalar qeyri-mümkün deyil və əgər həqiqətən ilişib qalmısınızsa, düzgün başa düşənə qədər otağın hər bir hissəsinə toxunmağa davam edin XD Yalnız təlimat zamanı və 2-ci Fəsildə bir dəfə istifadə olunan göstərişlər. Artıq 4-cü Fəsil bitib və təxminən 5+ fəsil var. getmək! Əla indie oyunu!!