Post by giolenetwcondo on Feb 24, 2022 4:29:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake Rivals - Fun Snake Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake Rivals - Fun Snake Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код неограничен всички ▞▞▞
▞▞▞ Snake Rivals - Fun Snake Game 2022 version ▞▞▞
Доста интересна игра перфектна е за разпускане, само това мога да кажа.
Братле, оправи си проклетите бъги механики! Графиката не означава да клекнете, ако умрете, дори когато змия тича отстрани. Да не говорим за тъжното време за реакция в контролите. Тъй като е, играта е безполезна. Актуализация: не можете да четете, така че защо да очаквам да можете да програмирате. Змия ме удря, умирам! Можете да запазите отношението си и играта си за боклук.
Мех! Знам, че това е състезателна игра, но сериозното трябва да се бориш за наградата си е притеснително. Ако върша цялата работа, за да хвана змия, ще бъда единственият, който може да я хвана. Да, ти получаваш трофеите, но аз искам всичко. Просто казвам. Също така защо струва толкова много да персонализирате вашата змия! Давате толкова малки монети като награда и струва толкова много да купите нова змия и нейните части. Просто изглежда нелепо. Ето награда от 20 монети за идване на 2 място в BattleRoyal, о, но змията, която искате, е 1000 монети
Обичам тази игра. Имаме само един проблем. Бъгове през цялото време и ме убива, защото не мога да се движа по екрана.. Трябва да изключа приложението, след което да го рестартирам и няма да има проблеми за около 20 минути и след това ще започне отначало. Моля, поправете този проблем...
Графиката е страхотна. Играе се от няколко часа. Още не съм спечелил. Контролите са страхотни. Това е разочароващо пристрастяване. Единственият проблем, който имам, е, че ако забия змия в главата, ще умра. Имал съм няколко души да ме забият в главата и все още умирам. Като цяло това е страхотна игра за губене на време.
Мега яката играаааа
Лоша игра.
Играта е забавна и много интересна хубаво е че се играе с други хора има голямо разнообразие от змии синове и различни други неща, които не са скъпи може но парите се събират мнго трудно и тъка искате нещата са скъпи не е окей направете нещо за да можем малко по-лесно да събираме пари за скинове
Тази игра вероятно ще ме накара да играя завинаги, ако се изправя срещу реални хора. Бих могъл да разбера няколко играчи с ИИ, но забелязвам, че с времето, което играя, 95% или повече от играчите, които срещам, са ИИ. Играчите с AI са десет пъти по-добри в избягването на удари с глава и всякакви удари като цяло. Когато срещна човешки играчи, можете да разберете, защото те играят със стратегия, което прави играта забавна. AI просто избягва препятствия и други змии като безмозъчни роботи. Повече човек срещу човек = 5 звезди
Тази игра ми е любима
Това е забавно, защото мина почти година, откакто публикувах коментара си за избора на карта и все още не правите нищо за внедряване в играта. Точно същата скучна карта, дори ако умрете и преминете през всички стъпки, за да влезете в игра, получавате същата карта lmao #ДЕИНСТАЛИРАНЕ LOL
Много хубава игра играя цял ден
Яйцата се хвърлят на хайвер точно пред вас и вие умрете или те се отварят и използват усилването на скоростта мигновено, за да се изправят пред вас, но как може да използва това, когато дори не са пораснали и трябва да ги накара да се свият? Не ми хареса.
Тази игра е sh.. Обичам я, но изоставането е непоносимо, дори купих сезонния пропуск, моля, моля, за любовта към моята актуализация на змия и поправете проблемите, трябва да добавите като още 3 бонуса...като 3 секунди назад от вашата змия ..или 2-секундно замръзване..или супер огнена топка, бих искал да й дам 5 звезди, но този бъг или забавяне е основен проблем в конкурентните игри
Хитбоксът в тази игра е толкова лош. Постоянно се прецаквам от по-малки змии без абсолютно никаква причина. Кълна се, че ги избягвам доколкото мога и дори когато изглежда, че не се блъскат в главата ми на змиите, някак си все още умира аз и това ме ядосва толкова.
Това е наистина забавна мултиплейър версия на една от първите игри за мобилен телефон! Графиката е страхотна, дизайните на змии са забавни за събиране и модифициране, а контролите са добри, след като свикнете с тях. Определено може да се наслаждава, без да харчите никакви пари, и не струва много да се отървете от рекламите, които се появяват между игрите. И никой не може да харчи пари за подобряване на производителността на своите змии, така че плащащите играчи всъщност нямат предимство пред безплатните играчи.
Тази игра е невероятна! Всъщност има смисъл, различен от това да победите най-големия си резултат! Трябва да събирате монети и скъпоценни камъни, за да персонализирате своя герой, профил, капки и други. Мисля, че единственият голям недостатък на тази игра е колко трудно е да се получат монети. Лесно е да получите скъпоценни камъни, но имате нужда от монети, за да купите всички забавни герои и персонализации. Може би да улесните получаването на монети? Иначе е забавна игра!
Отначало беше забавно, но сега непрекъснато бъркам поради проблеми с връзката. Играта вече не може да се играе.
Много забавна игра срещу други ppl, за разлика от всички онези ".io" игри, които са срещу всички ботове (AI играчи). АКТУАЛИЗАЦИЯ: става някак подозрително по отношение на действителните човешки играчи...Започвам да мисля, че те са предимно ботове (играчи с изкуствен интелект) главно поради много странните потребителски имена, 100% перфектно движение на змия при високи скорости и повтарящ се общ профил снимки...
Snake Rivals - Fun Snake Game Akcja zijv
Невероятна игра с подъл "Похарчете $5 за всякакви покупки, за да премахнете всички реклами"... Ако изчислите някаква комбинация от покупки на днешната дата (02-10-21), можете да похарчите $5,49 USD за една произволна кожа или $3,99 за пакетът за добре дошли с покупка на скъпоценен камък за 0,99 цента = $4,98. В крайна сметка похарчих $5,98 за премахване на реклами. Нека късметът бъде с теб.
Не трябва една игра да се възползвате от личните данни на играчите си... Никаква милост към подобни програми... Айде де...
Имах 5 звезди, но са 2, докато проблемите с връзката не се оправят. Дори не мога да се насладя на играта, защото губи връзка, въпреки че имах силен интернет.
Играта направи много подобрения, много забавни за игра, но трябва да се справят с проблемите с цензурата с имена и яйца, падащи върху главите. Гласувах с 1 звезда, но като цяло в началото, но сега им давам оценка 3 звезди.
Snake Rivals - Fun Snake Game कार्रवाई ans
Хубава е играта но само се сблъсквам
Имах невероятно преживяване! Купих дори бойния пропуск. Но през последните няколко дни всеки режим на игра е толкова пълен, че дори и с високо ниво на интернет Wi-Fi, директно свързан с телефона ми, не мога да играя, защото сървърите са толкова натоварени. Наистина обичам тази игра и не бих искал да спра да играя, защото сървърите не се управляват правилно
The Tiger Role Playing kbdn
Приятна е. Лесно се играе. Няма нужда да плащам за да печеля.
Сделките за сандък и скъпоценни камъни не си струват. Похарчени 5 долара и това дори не ви дава достатъчно, за да отворите сандък. Нека по протежение на сандъка ви дава много неприятен характер. Времето, необходимо за получаване на монети за надграждане на вашата змия, е толкова дълго, че почти ви принуждават да купите нещо само за козметична приставка. **актуализация** Помислих, че може би просто нямах късмет, така че дадох още веднъж. Още $5 и какво получих? Артикули за змии нямам. Нито един, който мога да използвам
Ише неискам
Наистина харесвам играта, графиката и всичко, но всеки път, когато започна да правя добро и започна да става наистина голям, играта замръзва. Продължавам да чакам да се размрази, но няма да стане, докато не затворя приложението. Тогава не получавам нищо за тази игра, за която просто прекарах доста време. Наистина разочарован.
Може да е забавна игра, но много проблеми, много забавяния, обикновено причината за смъртта. Повечето игри умирам поради проблем, който ме принуждава да се сблъскам с обект. Друг забавен бъг е след добро бягане и сте принудени да го блъснете с въртележки на екрана за натоварване и не ви дават точки...
ОБИЧАМ ТОВА ПРИЛОЖЕНИЕ! или поне го направих. Сега непрекъснато се сблъсквам с невидими змии, които имам видеозапис, показващ един от случаите. Най-лошото беше, когато бях накарал до 81 000 точки само за да ме удари невидима змия. Накара ме никога повече да не искам да играя тази игра. Но го опитах още веднъж и не ми отне много време да се случи отново. На всичкото отгоре видях няколко други проблеми, изключително разочароващи за някой, който играе прилично количество с най-висок резултат от 151,248 точки.
Тази игра е наистина невероятна и бих искал да платя, за да получа нови герои. Единственото нещо, което ме спира, е постоянното изскачащо съобщение за лоша връзка, когато работя на 4G. Този проблем все още възниква, когато съм свързан към WiFi и продължава да изостава ужасно. Става много разочароващо, когато изоставането постоянно те убива, но рядко, когато имам добра връзка, имам времето от живота си.
Бъркав и изостанал. До степен да умреш ВСЕКИ път. Наистина трябва да се поправи това. Лошите ударни кутии също. Иначе прилична игра.
Тази игра не може да се играе. Всеки път, когато се опитвам да играя, или напълно губя връзка с мрежата, което ви принуждава да играете добре, или имам лоша връзка с мрежата, което ви кара да нямате контрол над героя си. Няколкото пъти, когато нямам или нямам връзка, или е лоша, играта постоянно изостава, което ви кара да се сблъскате с други играчи или обекти. Не си губете времето да изтегляте тази игра, докато не отстранят проблемите със сървърите си.
Тази игра е забавна и наистина ми харесва. Можете да плащате пари за сандъци с шанс да получите определени змии или части или каквото и да е, но плащането на пари не ви дава предимство пред другите, просто умението е страхотно. Единственият проблем, който имам, е, че не разбирам системата за награди за сандъци. Мога да бъда змия номер 1 за 20 минути и да получа бронзов сандък в замяна или да умра веднага и да получа сребърен. Случаен ли е? Да, но това е единственият аспект, който не харесвам.
Snake Rivals Action vix
Точно като snake.io или agar.io, освен с реални нива, възможност за персонализиране на змията, различни различни модели змии, от които да избирате (включително, но не само; дълга котка, дълъг кон и дълъг дракон). Можете да персонализирате цветовете и сегментите на тялото с различни шипове, битове и топчета, за да придадете на змията си толкова дизайн и индивидуалност, колкото искате. Единственият проблем? Нещата отнемат твърде много време, за да се отключят, а печеленето на непремиум валута е твърде бавен процес.
За мен тази игра е мега яка!
Хареса ми до последната актуализация, сега не ме пуска в стая, за да играя актуализация 3/6/20: Мога да играя играта, но получава достатъчно монети, за да си купя змии или дори да покачвам нивото твърде дълго. Изплащанията не си струват.
Играта може да бъде доста забавна.Въпреки това, има леко изоставане в това, което виждам на екрана си, спрямо това, което играта всъщност регистрира, което прави състезателната игра наистина разочароваща. IE- На екрана си ще видя змия, която се забива в моята страна, но играта регистрира обратното. И забелязах други играчи да се държат по начини, които правеха очевидно, че виждат нещо различно от мен. Иначе е яко, предполагам.
Много е готина игра